ua en ru

"Київенерго" сьогодні не відключатиме "Глобус" від електроенергії у зв'язку з екстреним погашенням боргу

Після повідомлення компанії "Київенерго" про зупинення сьогодні електропостачання торгово-виставкового комплексу "Глобус", який знаходиться на Майдані Незалежності, боржник сплатив заборгованість у розмірі 900 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба "Київенерго".

ТВК "Глобус" є одним з найбільших споживачів електроенергії в столиці, його обсяг споживання щомісяця становить - 1 000 000 кВт/год. Орендарями комплексу та власниками приміщень є ТОВ "Дилайт", ТОВ "Дилайт Сіті" і ТОВ "Дилайт Плюс".

Згідно з правилами користування електричною енергією, затверджених постановою НКРЕ № 28 від 31.07.1996 р., постачальник електричної енергії зобов'язаний, попередивши споживача не пізніше, ніж за три робочих дні, припинити повністю або частково постачання електричної енергії у разі несплати рахунків, відповідно до умов договору про постачання електричної енергії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ПАТ "Київенерго", сьогодні, 16 жовтня 2013 р., о 22:30 у зв'язку з несплатою за спожиту електроенергію в сумі понад 900 тис. грн торговельно-виставковим комплексом "Глобус" на Майдані Незалежності, відключить від електропостачання.