ua en ru

"Київавтодор" планує виділити у 2011 р. на поточний ремонт доріг Києва 92,3 млн грн

КК "Київавтодор" планує виділити у 2011 р. на дрібний та середній ремонт доріг Києва 92,3 млн грн, повідомляє пресс-служба корпорації.
Крім того, "Київавтодор" повідомляє, що з початку 2011 р. на балансовій вулично-шляховій мережі міста ліквідовано ямковість на площі 35 тис. кв. м.
"Ліквідацію ямковості на вулицях загальноміського значення ми завершимо до 1 травня, а на вулицях районного значення та маршрутах руху громадського транспорту до 28 травня", -відмітив генеральний директор КК "Київавтодор" Георгій Глінський.
Найближчим часом корпорація планує виконати роботи на вулицях, прилеглих до культових споруд, цвинтарів та місць вшанування пам'яті жертв Чорнобильської трагедії, а саме: на вулицях Байкова, Ягідна, Китаївська, Гришка, Горького (с. Бортничі), Світла, Леніна, Кіото; на під'їзній дорозі до вул. Кузбаської, вул. Попудренка, проспекті Гагаріна, вулицях Прирічна, Богатирська, проспекті Свободи, вулицях Північно-Сирецька, Покровська, Героїв Севастополя, Монтажників, Протасів Яр, Федорова, Гетьмана, Овруцька, Нагірна, Лук'янівська, Володимирська, проспект Миру, бульвар Верховної Ради, вулицях Курнатовського, Плеханова тощо.