ua en ru

"Газ України" вибрав "Сєвєродонецький НДІХІММАШ" виконавцем передпроектних робіт з будівництва 3 заводів з газифікації вугілля

Дочірня компанія НАК "Нафтогаз України" "Газ України" вибрала ПрАТ "Сєверодонецький НІІХІММАШ" (Луганська обл.) Переможцем тендеру на виконання передпроектних робіт з розробки завдання на проектування заводів з газифікації вугілля в Сєвєродонецьку, Горлівці та Одесі. Згідно з повідомленням в "Віснику державних закупівель" №8 від 28 січня ц.р., відповідний договір на сум 8, млн грн був укладений між компаніями 21 січня ц.р. Термін виконання робіт - січень-травень 2013 р. Крім "Сєверодонецького НДІХІММАШ" участь в тендері брало луганське ТОВ "Рубежпроектстрой", його пропозиція була 12,18 млн грн.

Відповідно до тендерної документації, "Сєвєродонецький НДІХІММАШ" виконає інженерні роботи відповідно до завдання на проектування "Передпроектні роботи з розробки техніко-економічного обгрунтування (ТЕО) будівництва заводів з виробництва синтез-газу (SG) і синтетичного природного газу (SNG) шляхом газифікації кам'яного вугілля ".

Як зазначено в документі, одним із споживачів палива буде ДП "Сєвєродонецька ТЕЦ" після проведення її модернізації з перекладом на використання цього палива в якості основного.

Читайте також: Будівництво заводу з газифікації вугілля в Україні почнеться в червні, - Ставицький