ua en ru

"Дніпро" розгромив "Севастополь", "Волинь" обіграла "Карпати", а "Іллічівець" і "Металург" розійшлися миром

На футбольних полях України трьома матчами стартувала весняна частина Прем'єр-ліги. Поєдинки відбулися 15 березня.

На футбольних полях України трьома матчами стартувала весняна частина Прем'єр-ліги. Поєдинки відбулися 15 березня.

У Донецьку в матчі "Металурга" та "Іллічівця" першими забили гості - Федотов навісив, Кулас головою підправив політ м'яча і Чурко відправив м'яч у сітку воріт. На початку другої половини донеччани зрівняли рахунок. Мораєс вийшов на побачення з Худжамовим і перекинув воротаря.

Єдиний м'яч у ворота "Карпат" у львівському поєдинку забив Козьбан після пасу Еріка. Незважаючи на рахунок, домінували на полі саме "Карпати", але у львів'ян виявилися величезні проблеми з реалізацією.

У матчі "Дніпра" і "Севастополя" господарі досить завзято розпочали гру і вже на 18 хвилині Селезньов скористався помилкою Причиненко і спокійно пробив з меж штрафного. Потім українець зробив дубль, добивши м'яч у ворота після удару Матеуса. А завершив все своїм голом Євген Коноплянка, ефектно обійшовши двох захисників і сильно пробивши з гострого кута.

Вже 16 березня відбудуться інші матчі 21 туру Прем'єр-ліги. "Таврія" у Києві буде грати з "Динамо", "Ворскла" зіграє з "Зорею", "Шахтарь" відправиться в гості до Запоріжжя до "Металурга", а "Металіст" прийме "Говерлу".