ua en ru

"Динамо" обіграло "Іллічівець", "Металіст" виграв у Львові, а "Дніпро" впорався з "Ворсклою"

В Україні були зіграні чергові матчі 29-го ранку футбольної Прем'єр-ліги. Поєдинки відбулися 11 травня.

В Україні були зіграні чергові матчі 29-го ранку футбольної Прем'єр-ліги. Поєдинки відбулися 11 травня.

"Динамо" відкрило рахунок у матчі з "Іллічівцем" досить швидко - на 12 хвилині Вукоєвич з лінії штрафного майданчика відправив м'яч у ворота. Практично відразу після цього Макаренко фолом зупинив вихід один на один Чурко, за що отримав видалення. Але перевагу в одну людину маріупольці реалізувати не змогли, а під кінець гри Браун Ідейє реалізував пенальті.

"Дніпро" на 16 хвилині пропустив після удару Чеснакова під час подачі кутового. На початку другого тайму Ротань грубо зіграв проти Дедечко і відправився заздалегідь з поля. Але в меншості "Дніпро" зумів зібратися і вирвати перемогу. Спочатку Коноплянка відмінно пробив зі штрафного. Потім Зозуля використовував невдалий пас назад у виконанні Скляра. А перед самим свистком ще дублем відзначився Матеус.

"Карпати" і "Металіст" у Львові влаштували справжню перестрілку. Першим відзначився Гомес, чудово пробивши здалеку. Потім Бартуловіч ударом з пенальті рахунок зрівняв. Пізніше Зеньов з пасу Гладкого вивів господарів вперед. Далі Гуйє заробив пенальті і Шав'єр його реалізував. У другому таймі Шав'єр вже сам заробив пенальті і знову був точний. А під кінець гри бразилець добив м'яч у ворота після удару Ксьонза.

Також, "Чорноморець" та "Говерла" зіграли внічию 1:1 в Ужгороді. А в дербі "Металургів" очікувано перемогла донецька команда.

Перед останнім туром "Дніпро", який йде на другому місці, випереджає "Металіст" на 2 очки. "Динамо" забезпечило собі четверте місце.