ua en ru

"Баварія" вийшла у фінал Кубка Німеччини, а "Сандерленд" відібрав очки у "Ман. Сіті"

У Європі пройшли матчі в рамках європейських національних футбольних турнірів. Поєдинки відбулися 16 березня.

У Європі пройшли матчі в рамках європейських національних футбольних турнірів. Поєдинки відбулися 16 березня.

Німеччина

У півфіналі національного Кубку мюнхенська "Баварія" впевнено впоралася з перешкодою у вигляді "Кайзерслаутерна". У воротах Зиппела відзначилися відразу п'ять гравців "Баварії". Рахунок відкрив Швайнштайгер ударом головою після подачі кутового. Потім Кроос точно пробив з-за меж штрафного. На початку другого тайму Мюллер реалізував пенальті. І тільки в цей момент в "Кайзер" забив свій гол престижу - Цоллер головою переправив у ворота подачу з флангу. Але у відповідь Гетце вивів Манджукіча один на один, яке той реалізував. А потім і сам впорався з воротарем в ближньому бою.

У фіналі турнірі "Баварія" зіграє з дортмундською "Боруссією".

Англія

"Сандерленд" гостював у "Манчестер Сіті" і "сині" втратили важливі турнірні очки. Хоча вже на другій хвилині Феарнадиньо рахунок відкрив. Команди довго намагалися збільшити або зрівняти рахунок, але "веселощі" настали у кінці поєдинку. Джаккеріні виконав подачу в штрафний майданчик і Уикем цифри на табло вирівняв. А через 10 хвилин Уикем з передачі Джаккеріні зробив дубль, завершивши контратаку своєї команди. Але перемогти "святим" було не дано - м'яч після удару Насрі, на який зреагував Манноне, повільно закотився у ворота.

"Евертон" приймав вдома "Крістал Пелес" і програв з рахунком 2:3, що дозволило лондонському "Арсеналу" спокійніше себе почувати на четвертому місці.