ua en ru

"Батьківщина" заявляє про спалення автомобіля координатору Євромайдану в Ужгороді

Депутату Ужгородської міськради, координатору Євромайдану в Ужгороді Ярославу Шафарю спалили машину під вікнами обласного управління МВС. Про це заявляє прес-служба партії "Батьківщина".

Згідно з повідомленням, підпал автомобіля "КІА", стався сьогодні в 3 години ночі прямо під вікнами обласного управління міліції.

Ярослав Шафар є засновником Ужгородського Євромайдану, тому він робить висновок, що саме це стало причиною підпалу його автомобіля.

"Ще о пів на першу я поставив машину, а вже в 3 ночі її спалили. Видно, що це навмисно, тому що є запал. Що цікаво, на вулиці Ракоці цілу ніч стоять 2 машини ДАІ. Стояли і до того, і після того. Та ще й вулиця проглядається черговою частиною міліції, адже я живу поруч з обласним управлінням МВС. Тому вранці на місці події були всі начальники, але їх, здається, більше всього турбує, щоб я забрав машину. Тому я офіційно заявляю: якщо вони не знайдуть винних, які вчинили підпал, то нехай звільняються з роботи, тому що вони не вміють працювати", - зазначив депутат міської ради.