ua en ru

"Авіакон" буде ремонтувати російські вертольоти

Державне підприємство "Конотопський авіаремонтний завод "Авіакон" підписало угоду про співпрацю з ВАТ "Вертолітна сервісна компанія", яке представляє російський вертольотобудівний холдинг ВАТ "Вертольоти Росії". Про це йдеться в повідомленні "Авіакон".

Згідно з підписаним документом, українське державне підприємство "Авіакон" братиме участь у комплексному ремонті і післяпродажному обслуговуванні вертолітної техніки російського виробництва.

Сторони висловили обопільне прагнення підписати в 2012 р. необхідні для початку робіт договірні документи, в тому числі партнерський договір.

За словами директора ДП "Авіакон" Максима Глущенко, співробітництво з ВАТ "Вертолітна сервісна компанія" дозволить ДП "Авіакон" не тільки розширити свою присутність на світовому ринку ремонту та експлуатаційної підтримки сервісного обслуговування вертолітної техніки, але і відкриває перед підприємством нові можливості.

"Авіакон" - підприємство, що забезпечує капітально-відновлювальний ремонт, переобладнання і модернізацію вертольотів сімейства Мі всіх типів і модифікацій. Зазначимо, раніше повідомлялося, що уряд ліквідує заборгованість Міноборони перед "Авіакон".

Відмітимо, у попередньому варіанті новини слова директора ДП "Авіакон" було викладено невірно.