ua en ru

"Атлетико" обіграв "Валенсію", а "Лаціо" впорався з "Пармою"

"Атлетіко" вийшов у чвертьфінал Кубка Іспанії після перемоги над "Валенсією", а "Парі Сен-Жермен" став півфіналістом Кубка французької ліги.

"Атлетіко" вийшов у чвертьфінал Кубка Іспанії після перемоги над "Валенсією", а "Парі Сен-Жермен" став півфіналістом Кубка французької ліги.

Іспанія

В доброму здоров'ї продовжує перебувати "Атлетіко". Команда, яка ділить з "Барселоною" лідерство в чемпіонаті, підтвердила це виходом у чвертьфінал кубка країни. Перша зустріч клубу Дієго Сімеоне з "Валенсією" завершилася миром (1:1), зате голи Дієго Годіна і Рауля Гарсії принесли мадридцям перемогу в поєдинку - 2:0.

В іншому матчі 1/8 фіналу "Расинг" з третього дивізіону вибив "Альмерію". Сантандерці перемогли в Андалусії (2:0) обіграли представника Примери з загальним рахунком 3:1. "Реал" і "Барселона" свої матчі проведуть зустрічі у середу.

Франція

"Парі Сен-Жермен" став першим півфіналістом Кубка французької ліги. Сталося це після виїзної перемоги команди Лорана Блана над "Бордо" - 3:1. По голу в лавах червоно-синіх забили Хав'єр Пасторе, молодий Адрієн Рабьо і Блез Матюйді.

Трохи раніше перемогою над "Сент-Етьєном" в Кубку Франції здивував "Канн". Клуб, який виступає в четвертому за силою дивізіоні, пропустив на 20-й хвилині гол від Брандао, але зрівняв рахунок у другому таймі і згодом дотягнув до серії 11-метрових, де взяв гору - 4:3.

Англія

З представників прем'єр-ліги у вівторок в кубку країни були задіяні тільки "Фулхем" і "Норвіч". Перегравання матчу третього кола завершилося з рахунком 3:0 на користь лондонців, які тепер зіграють з "Шеффілд Юнайтед". Чинний володар трофею "Віган" проявив волю в поєдинку з "Мілтон-Кейнс Донс" (2:1), а "Уотфорд" переміг "Брістоль Сіті" (2:0) і тепер має всі шанси поборотися з "Манчестер Сіті".

Італія

Брайан Переа забив два м'ячі і приніс "Наполі" перемогу над "Пармою" (2:1), яка вивела римлян в 1/4 Кубка Італії. Суперником "бьянкочелесті" на цій стадії стане "Наполі" або "Аталанта".

Нагадаємо, що раніше "Арсенал" знову повернувся на вершину, а "Інтер" ніяк не може виграти

Використані матеріали УЄФА