ua en ru

"Аеросвіт" може не відновити далекомагістральні рейси у зв'язку з рішеннями судів

Авіакомпанія "Аеросвіт" може не відновити далекомагістральні рейси у зв'язку з рішеннями судів. Про це говориться в повідомленні "Аеросвіту".

"Постанова апеляційного госпсуду провокує загрозу блокування рахунків авіакомпанії. Тому, навіть після вступу в силу рішення суду за позовом авіакомпанії до IATA BSP і отримання заморожених коштів, "Аеросвіт" буде позбавлений доступу до цих ресурсів. У сформованій ситуації також втрачає сенс залучення інвестицій з метою відновлення "Аеросвітом" регулярних далекомагістральних рейсів", - наголошується в повідомленні.
"Аеросвіт" відзначив, що на даний момент триває процес реорганізації, розпочатий у грудні 2012 р., що передбачає передачу на аутсорсинг окремих операцій, зменшення переліку що обслуговуються маршрутів (до далекомагістральних) і значне скорочення штату компанії.

"Однак реальна сфера оперування і майбутнє штатний розклад "Аеросвіту" будуть безпосередньо залежати від того, чи вдасться компанії розблокувати проблеми, що перешкоджають відновленню операційної діяльності і реалізації програми виходу з кризової ситуації", - підкреслює авіакомпанія.

Читайте також: Київський апеляційний господарський суд зупинив процедуру банкрутства "Аеросвіту".