Мережа еко-ресторанів "Батьківська хата" в номінації "Еко" визнана Асоціацією кулінарів України "Кращим рестораном української кухні 2015 року". Кубок і диплом переможця урочисто вручив Михайлу Поплавському Президент Асоціації кулінарів України Михайло Пересічний.
"Батьківська хата" завоювала прихильність, завдяки популяризації національної кухні. У ресторанах мережі дотримуються популярного в сучасній світовій кулінарії напряму simple cuisine - проста натуральна їжа з екологічно чистих продуктів. Це новий погляд на українську національну кухню з європейської точки зору", - зазначив Михайло Пересічний.
"Власний замкнутий цикл виробництва продуктів здорового харчування, від лану до столу, це трудомісткий і складний процес, яким ми займаємось уже 15 років. Основна мета - ефективна логістика, вирощення, виготовлення та забезпечення ресторанів еко-продуктами. І ми цього досягли! Створена власна торгова марка фермерських еко-продуктів "ПоплавОК". Вся продукція мережі пройшла сертифікацію і відповідає європейським вимогам, показникам якості та екологічності. Підписані угоди про експорт до країн ЄС. Ми виходимо на європейський ринок уже з січня 2016 року", - сказав Михайло Поплавський.
Керівництво мережі еко-ресторанів уклало угоди про надання франчайзингу, за якими "Батьківська хата" буде широко представлена в європейських країнах.
Команда фахівців мережі еко-ресторанів "Батьківська хата" готується презентувати страви національної кухні на конференції президентів кулінарних асоціацій країн Європи у Франкфурті-на-Майні (квітень, 2016 року).
У вересні 2016 року вони продемонструють кулінарне мистецтво на міжконтинентальному рівні Всесвітнього конгресу кулінарних союзів (Афіни, Греція).