Експерт пояснила головні принципи популярної дієти
Інтервальне або періодичне голодування стало не так давно трендом дієтетичної моди. Його встигли випробувати на собі не тільки голлівудські зірки, але і українські знаменитості, наприклад, співачка Слава Камінська і її мама. Принцип 16/8 набирає все більшу популярність, тому важливо розібратися, як застосувати його на практиці. Професійний дієтолог Ольга Усенко розповіла про тонкощі такого методу живлення та особливості режиму на своїй сторінці в Instagram.
Принцип 16/8 – це 8 годин поспіль для харчування і перерву до 16 годин між останнім і подальшим прийомом їжі.
Як це застосувати на практиці:
Ілюстративне фото (www.pexels.com)
"Проаналізувавши власні відчуття, можу сказати, що це чудова система для тих, хто любить є відносно великими порціями і при цьому хоче відчувати легкість і комфорт. Так само добре йде набряклість і організм, по відчуттях, дійсно стає більш рухливим. Немає почуття голоду, якщо прийоми їжі були досить калорійні і немає постійного бажання щось є", - зазначила дієтолог.
Раніше професійний дієтолог Катя Медушкина назвала топ-3 страви для ідеальної вечері.
Також дієтолог Ксенія Шатрова перерахувала корисні властивості популярного напою.
Нагадаємо, що дієтолог Катерина Толстікова оголосила несподівану причину коливань ваги і погіршення стану здоров'я.