Експерт дала поради по приготуванню страв для молодості шкіри
Продукти для краси і молодості шкіри необхідно включити в меню тим, хто хоче довше зберегти квітучий вигляд і залишатися здоровим і енергійним. Наприклад, бобові та страви з них – доступний і бюджетний варіант, який по кожному краману. А скільки користі здатні приснести чевица, квасоля і горох, багаті корисним рослинним білком! Про те, чому бобові варто додати в раціон жінкам після 30-ти, а також секретами їх приготування поділилася в Instagram діетолог-нутріциолог Лора Філіппова, яка раніше дала поради, як довше залишатися молодою.
Бобові - джерело рослинного білка, де його в залежності від виду до 40%. Людям ближче до 40-ка важливо змістити фокус уваги з м'яса на бобові, це допоможе уповільненню процесів старіння: горох, квасоля, сочевиця, маш, нут, соя.
Ілюстративне фото (www.pexels.com)
Це міфи: дієтолог назвала фактори, які не впливають на схуднення
Ілюстративне фото (www.pexels.com)
Перед приготуванням бобові обов'язково замочувати, але можна пророщувати ( особливо смачно маш). Помаранчева сочевиця найніжныша і відмінно підходить для приготування супів-пюре.
Раніше дієтолог Олена Кален дала рекомендації, які допоможуть зробити живіт плоским і перерахувала продукти, які варто виключити з меню.