Суп-пюре з гарбуза з горгонзолою і насінням: для красивої фігури і міцного здоров'я
Страва вийде дуже вітамінною, так як містить імбир та журавлину
Гарбуз — не тільки символ Хеллоуїну, але також найбільш популярний сезонний продукт. У жовтні господині поспішають ділитися одна з одною репептами корисних страв з гарбуза. Одним з таких смачних і досить простих рецептів поділилися фітнес-тренери Аніта Луценко та Юлія Богдан.
Суп-пюре з гарбуза з горгонзолою і насінням насичений корисними вітамінами та мікроелементами. Це блюдо відмінно підійде тим, хто стежить за своєю фігурою, але при цьому хоче харчуватися смачно.
На тему: Напій для вагітних, штучний мед і сироп від депресії: одеські вчені запатентували нові рецепти.
Для супу-пюре з гарбуза вам знадобляться наступні інгредієнти:
- Гарбуз - 600 г
- Імбир свіжий - за смаком
- Цибуля - 1/2 шт
- Часник - 1 зуб
- Горгонзола - 60 г
- Сушена журавлина - 20 г
- Соєве молоко - 150 - 200 мл
- Насіння гарбуза - 30 г
- Масло 82% - 5 г
- Каррі - за смаком
Фото: instagram.com/wowbodycom
Суп-пюре з гарбуза з горгонзолою і насінням: спосіб приготування:
- Для початку слід очистити гарбуз і нарізати його шматочками.
- В сковороді-вок на олії обсмажуємо часник (попередньо розчавлюємо ножем. Так він дасть тільки запах, без гіркоти), цибулю, тертий імбир.
- В суміш необхідно додати нарізаний шматочками гарбуз і каррі. Посолити, поперчити. Виймаємо і викидаємо часник. Накриваємо кришкою і тушкуємо пару хвилин.
- Доливаємо трохи води в сковороду і тушкуємо до м'якості гарбуза.
- Вимикаємо, додаємо соєве молоко (в залежності від бажаної консистенції і насиченості смаку) і пюрируємо до однорідної маси.
- Трохи захололий суп посипаємо горгонзолою, журавлиною і насінням.
Нагадаємо, раніше LITE писав, як приготувати фарширований перець на грилі.
Не забувайте про дисерте! "Вітамінний" мармелад: легкий рецепт оригінального десерту.
Відео: РБК-Україна