Розморожування сприяє розмноженню хвороботворних бактерій
Заморожування — один з найпопулярніших видів зберігання продуктів, але в деяких випадках робить їжу неїстівною. Лікарі і вчені прийшли до висновку, що деякі продукти після заморозки стають несмачними, втрачають природний запах, а іноді стають шкідливими. Про це повідомляє "Хвиля".
Незважаючи на вічну тягу зберегти їжу як можна довше, лікарі вважають, що краще позбавитися від зайвої їжі, ніж споживати зіпсовану. Рейтинг найшкідливіших продуктів після заморожування:
Нагадаємо, що Світлана Фус поділилася порадами щодо харчування для вагітних.
Раніше ми писали, що відомий дієтолог поділилася секретами правильного харчування.
А також про те, що Аніта Луценко поділилася 10 правилами харчування, які встигли сформуватися з її особистого досвіду.
Відео: (video.rbc.ua)