У напої містяться всі необхідні майбутній мамі і дитині вітаміни, мікроелементи а також корисні бaктеріі
Одеська національна академія харчових технологій запатентувала кілька нових цікавих рецептур. Зокрема, мова йде про штучний мед, який пропонують готувати із цукру, лимонної кислоти та виноградного соку, повідомляє Думська.net.
Як розповіли творці, цей продукт на відміну від аналогів не містить натурального меду, прянощів, ароматизаторів - він прозорий, має в'язку консистенцію, має колір від світлого бурштину до темного бурштину.
Крім того, розповімо про новий запатентирований рецепт шоколадного сиропу із яскраво вираженими антидепресивними властивостями. До складу продукту входить какао-порошок, цукор-пісок, вода та 40%-й спиртовий екстракт меліси. Причому останній інгредієнт слід додавати у вже готовий сироп.
Третім рецептом є напій для вагітних на молочній основі, і склад його не такий простий: мед, гідролізат колагену, молоко, кисломолочний сир, насіння кунжуту, волоські горіхи, псиллиум, банан, шпинат.
Як стверджують розробники рецепта, у напої містяться всі необхідні майбутній мамі і дитині вітаміни, мікроелементи а також корисні бaктеріі, здатні поліпшити засвоєння їжі, нормалізувати роботу шлунка та кишечника а також поліпшити мікрофлору в них.
Нагадаємо, що науковці з Кембріджського університету спростували популярний міф про харчування під час вагітності.
Раніше ми писали про те, що українська компанія Qoderoom зробила для британського стартапу Doctaly унікальний майданчик для приватного медичного обслуговування.
Як повідомлялося, розробники з українсько-німецького проекту eCozy зібрали на краудфандингової платформі Seedmatch 134 тис. євро для запуску "розумної" системи опалення приміщень
Відео: РБК-Україна