МастерШеф 8: відразу кілька учасників покинули проект
Всього на цьому тижні у чотирьох учасників були чорні фартухи. частина з них справила, а інша - ні
У середу, 24 жовтня, в ефірі телеглядачі СТБ подивилися 18-й випуск 8 сезону найвідомішого кулінарного шоу країни "МастерШеф". На жаль, цього разу з проектом попрощалися відразу двоє учасників Настя Вовк і Владислав Кирякулов.
Учасники журі покликали і друзів у свої імпровізовані ресторани, для яких кожна команда презентувала спеціально розроблені страви для меню. Була презентація.
Фото: Настя Вовк (masterchef.stb.ua)
Команда "синіх" у цьому конкурсі виявилася сильнішою, а червоні заслужено отримали чорні фартухи. Не вся команда, а Настя Вовк і Іван Малиноович.
У підсумку всю частину програми володарі злощасних чорних фартухів билися один з одним за право бути "реабілітованими".
Місцем для проведення кулінарного поєдинку судді вибрали ліс.
Фото: Владислав Кирякулов (masterchef.stb.ua)
За правилами, кожен з кулінарів повинен був приготувати вишукану страву, використовуючи лише ножі, казанки і кошики для збору продуктів.
Всі інгредієнти для страви Владислав Кирякулов, Сержик Файний, Настя Вовк і Іван Мілановіч, якими цього тижня визнали найгіршими, повинні були самостійно роздобути, а потім приготувати з них вишукане блюдо, гідне для подачі в ресторані.
По закінченню відведеного на завдання, Серж підніс суддям равликів з сомом під соусом з журавлини, м'яти і кропиви, а Іван – равлики, фаршировані грибами, з яблучно-полуничним пюре. Ці дві страви були гідні компліментів від Ектора, Тетяни і Дмитра, і дозволили їх авторам відправитися на балкон.
Що ж до страв від Влада (смажені равлики з яблуками і грибами) і Насті (подушка з кропиви з смаженими грибами, яблуками і рибним бульйоном), вони м'яко кажучи, засмутили суддів. Їм довелося покинути проект.
До речі, одна з учасниць "МастеШефа" поділилася рецептом фаршированого перцю з бринзою.
Нагадаємо, раніше ще один учасник програми Майстер Шеф Іван Мілановіч поділився своїм фірмовим рецептом пасти Карбонара з вершками і гірчицею.
Також фітнес-тренер Аніта Луценко розповіла, як приготувати скрамбл з овочами, який насичує і не шкодить фігурі.
Цікаві факти про кабачках (відео: РБК-Україна)