Клопотенко поділився власним рецептом котлет: "лоскотатимуть у роті"
Відомий кулінар Євген Клопотенко поділився власним рецептом приготування котлет з м'яса індика. До складу також входить сир і кінза, які роблять смак цих котлет просто неповторним.
Свій рецепт Клопотенко розмістив на сторінці в Facebook.
"Раз на рік навіть Євген Клопотенко ліпить котлети. Ну а що, можу собі дозволити. Котлети (індичі, між іншим) вийшли божественними. Такі, як потрібно. Щоб у роті лоскотало від прекрасного смаку. Тут вся справа в кисломолочному сирі та кінзі", - написав кулінар.
Інгредієнт:
- Індичий фарш - 500 г
- Сир 9% - 200-300 г
- Яйця -1 шт.
- Кінза свіжа - пучок
- Сіль, перець - до свого смаку
- Панірувальні сухарі - для обвалювання
Спосіб приготування
Сир допомагає створити пухнасту структуру котлет, потрібно брати ніжний, а не сухий. У фарш додати сир до свого смаку, яйце, покришити свіжу кінзу, сіль і перець. Гарненько вимішати.
Сформувати з фаршу кульки, обваляти їх в сухарях і обсмажити трохи на сковорідці.
У духовці довести до готовності – при 170 градусах 10 хвилин.
Подавати на стіл разом з аджикою або іншим томатним соусом.
Як приготувати ніжні котлети з фаршу індички за рецептом Клопотенко
Нагадаємо, раніше ми писали про те, як приготувати смачні гречаники з секретним інгредієнтом.
А також розповідали про те, що кулінар розкрив секрет справжньої грузинської аджики, яка готується без помідорів.