Бісквіт в мультиварці готувати навіть простіше, ніж у звичайній духовці. Нам знадобиться мінімум інгредієнтів, всього чотири кроки і ідеальний смаколик до чаю готовий.
Своїми секретами поділився Євген Клопотенко.
Кулінар каже, аби бісквіт не падав, треба дотримуватися двох правил: правильні пропорції та послідовність дій.
Інгредієнти:
Фото: Таким вийде наш бісквіт
Покроковий рецепт
Коли мультиварка вимкнеться, залиште на 15 хвилин, не відкриваючи. Далі відкрийте, дайте охолонути, а тільки потім витягніть.
Раніше кулінар дав рецепт ідеальних оладок.
Всі оперативні і тільки перевірені новини без російської пропаганди і фейків - в групах РБК-Україна в Telegram і Viber. Приєднуйся!
Перемога буде за нами! Слава Україні!