Незвичайні, але гармонійні поєднання
Відома українська дієтолог Світлана Фус поділилася смачним і корисним рецептом запіканки з цвітної капусти з ікрою риби. Відповідний пост опублікований в Facebook.
"Іноді випадкові і дивні на перший погляд поєднання виявляються досить цікавими і гармонійними. Це блюдо - на любителя. Смачно і в гарячому, і в холодному вигляді. Особливо, якщо подати його зі сметаною і дрібно нарізаною зеленню кропу", - зазначила дієтолог.
Також доповніть свій сніданок або обід шпинатно-яєчною запіканкою, яку можна приготувати без борошна і масла! Рецептом корисної страви поділився український дієтолог Андрій Маковецький.
На десерт можете приготувати італійське печиво біскотті, до складу якого також входять різні горішки.
Крім того, експерт розповіла, як приготувати крем-суп з цвітної капусти з рибою.
Відео: РБК-Україна