Ситно і оригінально: діп з червоної сочевиці для бутербродів
Ця страва стане чудовою закускою на всі випадки життя
Нудні і шкідливі бутерброди на сніданок вже всім набридли – зранку хочеться побалувати себе, чимось ситним і апетитним, але оригінальним і незвичайним. Саме для такого випадку підійде діп з червоної сочевиці від фуд-блогера Тетяни Кир'янова. Рецептом страви вона поділилася на сторінці в Instagram.
Діп – ідеальний в якості закуски. Його можна їсти з тостами, лавшем і навіть чіпсами і готувати "на швидку руку".
Склад:
- червона сочевиця — 1 склянка
- часник - 2 зубчики
- тахіна (кунжутна паста) – 1 ст. л.
- оливкова олія – 2 ст. л.
- винний або бальзамічний оцет – 2 ст. л.
- сіль, перець
Спосіб приготування:
- Сочевицю заздалегідь залити двома склянками води, додати часник, а потім відварити до готовності.
- Готові бобові разом з іншими інгредієнтами перебити блендером до консистенції однорідної маси. Дати охолонути.
Зберігати таку закуску можна в холодильнику до 5 днів.
Раніше ми публікували рецепт чудових хрустких ванільних рогаликів з горішками.
До речі, любителям смачних сніданків явно сподобається галета з зеленою цибулею і сиром.
Також тим, хто любить корисні та здорові перекуси, ми радимо приготувати млинцевий вівсяно-кокосовий торт, який здивує своєю оригінальністю.