Світлана Фус поділилася рецептом смачної і дієтичної страви
Відомий дієтолог Світлана Фус поділилася рецептом оригінальної закуски з телятиною і кедровими горіхами в тісті філо. Рецепт страви вона опублікувала на сторінці в Facebook.
Тісто філо – це дуже тонке, завтовшки з аркуш цигаркового паперу, прісне тісто. Його часто використовують для приготування страв грецької, турецької і середземноморської кухні. Воно містить мінімальну кількість жиру у порівнянні з іншими видами тіста. Фахівець зазначила, що, при необхідності, тісто філо можна замінити квадратним листом лаваша.
Склад:
Спосіб приготування:
Також пропонуємо читачам спробувати оригінальний морквяно-яблучний кекс з сухофруктів без цукру.
Гарною ідеєю для вечері можуть стати курячі стегна зі спаржею з найніжнішим кремом з фети і моркви.
Прикрасою святкового столу стане смачний клафуті з ягодами від переможця МастерШеф Євгена Клопотенка.