Експерт дала поради тим, хто хоче запобігти зриви при схудненні
Часто при переході на правильне харчування настає момент, коли дуже хочеться махнути на все рукою і спокуситися на булочку або шматочок торта. Звичайно, якщо це одноразова акція, то нічого страшного в цьому немає. Але як бути, якщо нав'язливі думки про смачну, але не корисну їжу буквально таки підштовхують до харчового зриву і повернення до звичного не корисного меню? Дієтолог Ольга Усенко на сторінці в Instagram розповіла, як не зірватися під час переходу на правильне харчування і що для цього варто робити.
Експерт зазначає, що правильний раціон повинен складатися на 80% із здорової їжі і 20% можна відвести на улюблені продукти.
Ілюстративне фото (www.pexels.com)
Що робити при бажанні зірватися і закинути правильне харчування (ПП):
Ілюстративне фото (www.pexels.com)
Неправильна їжа полягає в білій муці, трансжирах, соусах, смакових добавках. Коли ви розумієте, що такого роду їжа впливає на вашу шкіру, волосся, здоров'я в цілому, питання вживання зникає саме.
Раніше дієтолог Лора Філіппова розповіла про білок молодості – колагені та фактори старіння шкіри.
Нагадаємо, що раніше Лора Філіппова назвала масло, яке варто включити в раціон тим, хто хоче обзавестися стрункою фігурою.
До речі, дієтолог Альбіна Комісарова повідала, скільки разів на день потрібно їсти тих, хто худне.