Овочі з супу допоможуть відновитися при алкогольній інтоксикації
Після новорічних свят і рясних узливань після застілля, організм вимагає легкої і корисної їжі. Для того, щоб допомогти організму впоратися з алкогольною інтоксикацією, якщо вона є, рекомендується зварити легкий суп. Рецепт такого корисного і швидкого страви опублікувала на своїй сторінці в Instagram дієтолог Тетяна Кірєєва.
"Ну що, свята тривають! Попереду у нас Різдво і Старий Новий Рік, тому зберігайте собі самий швидкий рецепт супу від похмілля", - написала Тетяна.
Для супу вам знадобляться такі продукти:
Рецепт приготування:
Овочі нарізаємо і кидаємо в киплячу подсоленую воду. Варимо на повільному вогні 7-10 хвилин суп готовий.
Також дієтолог зазначила, що рецепт дуже простий і як раз підходить для ранкової стану після свята. Зате в такому супі зберігаються всі корисні вітаміни і антиоксиданти, які потрібні нашому організму для відновлення після алкогольної інтоксикації. А клітковина, якої багаті овочі і цільнозернові хлібці, допоможе прискорити виведення токсичних речовин.
Читайте також корисний рецепт салату на Різдво.
до Речі, спробуйте приготувати - рецепт різдвяного десерту - французький пряний клафуті з вишнею.