Асмік Гаспарян поділилася простим сезонним рецептом
Сезон болгарського перцю ще продовжує балувати хазяєчок. Упускати цю можливість не можна, адже болгарський перець — чемпіон серед овочів за вмістом вітаміну С (дуже актуально перед настанням холодів).
При цьому перець може служити не тільки доповненням до салату, а й повноцінною стравою, скажімо, на сніданок. Одним з таких дуже простих і корисних рецептів поділилася переможниця 6-го сезону кулінарного шоу МастерШеф Асмік Гаспарян.
Кулінар Асмік Гаспарян
Фарширований перець а-ля Прованс — інгредієнти:
Спосіб приготування:
Нагадаємо, раніше ми писали, як у домашніх умовах приготувати домашній зефір — смачний і корисний, як в дитинстві.
Цікаво, що до цього українці перерахували інгредієнти, без яких борщ — не борщ. Підказка: третина опитаних серед обов'язкових інгредієнтів українського борщу назвали квасолю.
10 цікавих фактів про кабачки