Гірчиця додасть соусу для пасти пікантності
Учасник популярного кулінарного шоу МастерШеф на каналі СТБ Іван Мілановіч поділився своїм фірмовим рецептом пасти Карбонара. При цьому варіант італійського блюда від українського кулінара містить у собі вершки і гірчицю, які не зустрічаються в класичному рецепті пасти Карбонара. Однак запропонований варіант вийде ще більш смачним.
Учасник шоу МастерШеф Іван Мілановіч (фото: прес-служба)
Паста Карбонара від Івана Милановича — інгредієнти:
Для тіста:
Для соусу:
На тему: Як приготувати корисний суп з осінніх овочів: порада дієтолога.
Паста Карбонара з вершками і гірчицею: спосіб приготування:
Нагадаємо, раніше LITE ділився рецептом від переможниці шостого сезону МастерШеф. Асмік Гаспарян розповіла, як приготувати легкий і смачний сніданок — Перець а-ля Прованс.
Також зверніть увагу на рецепт скрамбла з овочами, який наситить і не зіпсує фігуру.
Їстівні квіти. Квіти на обід. Підбірка про те, як використовуються квіти в кулінарії (відео: РБК-Україна)