Експерт пояснила, що варто вибирати під час відпочинку в готелі на курорті
Вирушаю у відпустку часто хочеться розслабитися і відпочити, не замислюючись про обмеження, дозволивши собі їсти все, що заманеться і не думати про зайві кіло. Але такі харчові зриви і свята шлунка здатні істотно відбитися на фігурі і навіть на здоров'ї. Як не переїдати на курорті і контролювати харчування розповіла на своїй сторінці дієтолог Інна Забіяка.
Фахівець запевняє, що достаток делікатесів і всіляких екзотичних страв у ресторані готелю не повинен стати причиною поглинання їжі у величезних кількостях.
Найголовніше: що в звичайному житті, що на відпочинку треба їсти помірно і здорову їжу. І менше алкоголю. Це простий, але дієвий рецепт здорової і стрункої фігури.
Ілюстративне фото (www.pexels.com)
Хочеться спробувати все з запропонованої їжі у готелях, але потрібно знати міру і піклуватися про своє здоров'я. ⠀
Намагайтеся не робити різких переходів у харчуванні. У більшості готелів величезну різноманітність і вибір сезонних фруктів і овочів, які повинні складати раціон будь-якої здорового людини. Також є й вибір серед морепродуктів і риби, філе птиці. Вже тільки з цього можна наповнити тарілку корисною і легкою для травлення їжею.
Ілюстративне фото (www.pexels.com)
Також можна завжди взяти смузі або вибрати цільнозерновий хліб замість білого. Подібне меню вже давно не проблема і є в кожному готелі.
Не робіть з відпочинку змагання за кількістю з'їденої їжі, а намагайтеся харчуватися просто і звично, без стресу для організму і без зайвих кілограмів.
Нагадаємо, що дієтолог Олена Кален перерахувала рецепти оригінальних і здорових страв і заготовок з полуниці.
Раніше дієтолог Наталія Кошкіна озвучила топ-20 корисних перекусів , які варто включити в раціон.
До речі, дієтолог Ольга Усенко дала рекомендації по харчуванню тим, хто веде малорухливий спосіб життя.