У страві міститься достатня кількість вітаміну А
Відома українська дієтолог Світлана Фус поділилася рецептом відмінної закуски. На своїй сторінці у Facebook дієтолог розповіла, як приготувати запечену моркву з травами.
"Більшість з нас не отримують достатньої кількості вітаміну А, але одна порція запеченої моркви - це легкий і смачний спосіб забезпечити майже дві третини рекомендованої норми. Ви можете зробити власну суміш трав по своєму смаку - і все це без барвників, ароматизаторів та консервантів! 5 хвилин на приготування, 20 хвилин на запікання і смачна, здорова морква, запечена з травами, вже на вашому столі!" - зазначила дієтолог.
суміш трав:
Нагадаємо, що експерти розповіли про дієти без обмежень в їжі.
Також дієтологи розповіли, чому в стресі ми їмо солодке і як з цим боротися.
Раніше ми писали, як приготувати смачний крем-суп з цвітної капусти з рибою.
Відео: (video.rbc.ua)