Дієтолог Світлана Фус поділилася рецетпом корисної та поживної страви
Смачний, здоровий і поживний сніданок – запорука початку продуктивного дня. Саме тому важливо з ранку "зарядити" свій організм, щоб не мучитися почуттям голоду в першій половині дня. Український дієтолог Світлана Фус поділилася рецептом саме такого сніданку. Своїм підписникам у Facebook вона порекомендувала приготувати на ранок крупник з гречки з сиром.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Раніше дієтолог Світлана Фус запропонувала рецепт оригінальної святкової страви – салату з лососем, авокадо і апельсинами.
Також своїм кулінарним новорічним шедевром поділилася телеведуча Лілія Ребрик. Вона написала рецепт незвичайних "суші-шуби", які не нашкодять фігурі.
Крім того, секрет ідеальної страви для святкового столу розкрив Євген Клопотенко. Він запропонував приготувати соковитий рулет з телятини з ягодами.
Відео: РБК-Україна