Ці італійські сухарики-печиво напевно порадують любителів солодкого
Для того, щоб насолодитися національною італійською стравою, не обов'язково їхати прямо в Італію або ресторан, а можна самостійно приготувати її, не виходячи з дому. Рецептом пісочних італійських сухариків кантуччі (вони ж біскотті) з родзинками, журавлиною, апельсиновою цедрою і горішками кешью поділилася фуд-блогер Олена elena_photofood.
Склад:
Спосіб приготування:
Раніше ми публікували рецепт приголомшливого шоколадного чізкейку з сухофруктами, який готується без випікання.
Для ласунів стане знахідкою інструкція по приготуванню ванільних рогаликів з горіхами, які стануть прекрасним доповненням до ранкової чашки кави.
Любителі пончиків оцінять по достоїнству берлінери з заварним апельсиновим кремом, які порадують всіх домашніх смаком і ароматом.