Хрусткі і ароматні: рецепт приголомшливих рогаликів з корицею
Фото: рогалики з корицею (instagram.com/testini_prague)
Знайомі з дитинства аромат і смак знову підкорять серця ласунів
Рогалики – це ласощі, знайомі багатьом з дитинства. Смачні та хрусткі, вони відмінно підходили до чаю, кави і какао, а на приготування не йшло багато часу. Рецептом традиційних рогаликів з корицею в Instagram поділилася фуд-блогер Тетяна testini_prague.
Склад:
- борошно – 250 г
- сир – 250 г
- масло вершкове (м'яке) – 130 г
- цукор – 120 г
- розпушувач – 1 ч. л.
- сіль
- кориця мелена
Спосіб приготування:
- Всі інгредієнти з'єднати, замісити м'яке тісто. Цукор змішати з корицею.
- Розкачати тісто у вигляді кола близько 4 міліметрів товщиною, висипати цукрово-коричну суміш і качалкою закатати в тісто.
- Розрізати тісто на 16 частин, скачати шматочок у вигляді рогалика. Змастити вершками і зверху за бажанням посипати цукром.
- Викласти на деко, помістити в духовку і випікати 25-30 хв.
Раніше ми публікували рецепт смачного тане в роті мангомису з м'яким маскарпоне.
До речі, любителі солодкого оцінять шоколадний чізкейк з фініками, який готується без випікання.
Нагадаємо, що до чаю можна приготувати ванільні рогалики в цукровій пудрі з горіхами.