Перці можна швидко обсмажити на пательні
Сезон болгарського перцю все ще відкритий — час поповнити свій організм корисними вітамінами та мікроелементами.
Учасниця кулінарного шоу МастерШеф на каналі СТБ Анжела Липська поділилася простим і оригінальним рецептом фаршированого перцю. Цікаво, що Анжела вже більше 10 років дотримується вегетаріанської дієти. Хоча вона не їсть м'яса, кулінарний талант дозволяє їй придумувати різні страви і харчуватися різноманітно.
Учасниця шоу МастерШеф Анжела Липська (фото: прес-служба СТБ)
Перець, фарширований бринзою і зеленню, інгредієнти:
На тему: Перець а-ля Прованс: мінімум зусиль і калорій.
Спосіб приготування:
Нагадаємо, раніше ще один учасник програми МастерШеф Іван Мілановіч поділився своїм фірмовим рецептом пасти Карбонара з вершками і гірчицею.
Також фітнес-тренер Аніта Луценко розповіла, як приготувати скрамбл з овочами, який насичує і не шкодить фігурі.
Цікаві факти про кабачки (відео: РБК-Україна)