Неможливо собі вже й уявити завершення зими без традиційного Масляного тижня. На честь цього тримайте особливий рецепт від ведучої «Ревізора» на Новому каналі
Кожна господиня хоче, щоб її млинці на Масляну 2020 були особливими і ідеальними. Якщо ви досі шукаєте класний рецепт цієї страви, то тримайте фірмовий від ведучої і кулінара Юлії Панкової.
– Обожнюю готувати млинці креп-сюзетт, – розповідає Панкова Новому каналу. – Це французький десерт, який подають з апельсиновим соусом або ж лікером Куантро. Так смак млинців стає вишуканим, він сподобається навіть найвибагливішому гурману. Приготувати їх не так складно, як може здатись на перший погляд. Головне, щоб вони були круглої форм, адже символізують сонце (усміхається).
Інгредієнти для тіста (на 4 порції):
Для соусу:
Приготування:
Юлія Панкова рекомендує подавати млинці гарячими.
– Тоді вони добре поєднуються з апельсиновим соусом, – каже ведуча. – А лікер залишає приємний післясмак. Зі святом вас!