The Guardian написав статтю про зловживання кропом в Україні та Росії
Московський кореспондент The Guardian Шон Уокер написав для видання матеріал про те, як в Україні і Росії "зловживають" кропом.
"Люди часто запитують, чи важко жити в Москві, я кажу їм, що тут цікаво, якість життя в останні роки покращився. Існує лише одна річ, яка робить життя в Росії жахливої для кожного іноземця. І це не безжалісний холод взимку і політичний клімат. І навіть не відсутність сиру на полицях після введених контрсанкций. Це укроп", - йдеться в статті.
За словами Уокера, кріп в Росії всюди. Його додають як агресивний бур'ян, який повинен зіпсувати смак кожної страви.
"Одна справа, коли кріп додають в традиційні російські страви і зовсім інша, коли він з'являється в піци, суші, тістечок з заварним кремом", - наголошується в статті.
"Єдина країна, яка їсть кропу далі більше, ніж Росія - це Україна. Я навіть бачив кріп фахитас в Києві. А війна принесла новий поворот в історію з кропом. Проросійські бойовики називають українців "укропами". Українці організували "батальйон спецназу кріп", у якого на нашивках зображений кріп", - заявляє Уокер.