Сало - це чудовий і дуже цінний поживними речовинами продукт, який багато хто любить. Ви можете його засолити так, що воно танутиме в роті.
Рецептом сала у розсолі поділилися у Telegram-каналі "Домашня консервація. Кулінарія".
Спочатку пласти сала пересипте улюбленими спеціями, чорним перцем та лавровим листом обов'язково. Візьміть літр або трохи більше води (залежно від кількості сала та об'єму посуду, де воно солитиметься), доведіть її до кипіння. Потім розчиніть у воді склянку солі.
Сало залийте гарячим розсолом. Тільки коли воно охолоне - заберіть його в холодильник. Засолювання триває 3-4 дні, після чого сало вважається готовим.
Ви можете отримати сало з розсолу або зберігати його прямо в ньому. Не переживайте за кількість солі, сало зайвого не вбере.
Сало - це джерело натурального колагену, будівельного матеріалу, який необхідний здоров'ю кісток, шкіри, волосся, нігтів. Завдяки вмісту селену сало має антиоксидантні властивості, що допомагає уповільнити процеси старіння в організмі.
Раніше ми ділилися рецептом смачного салату, який приготувати на зиму зовсім не складно.
Також дізнайтеся, як приготувати смачні кабачки в духовці.