Вийдуть ідеальними: що додати в деруни, щоб вони не темніли
Смачна та швидка у приготуванні страва з картоплі - деруни. Тісто для такої страви, яке не темніє - мрія усіх. Є секретний інгредієнт, який зробить деруни ідеальними.
Рецептом смачних дерунів поділився кулінар Володимир Ярославський в Instagram.
За словами кулінара, щоб картопля не темніла, потрібно додати в тісто сметану і цибулю.
Для приготування знадобляться такі інгредієнти:
- картопля - 480 г;
- цибуля - 90 г;
- яйця - 1 шт.;
- сметана - 60 г;
- борошно - 50 г;
- сіль до свого смаку;
- олія для смаження.
Спосіб приготування
Спочатку картоплю потрібно натерти на дрібній тертці. Цибулю можна швидко перебити в блендері.
Далі перекладіть картоплю в миску, додайте борошно, цибулю, яйце, сметану, сіль і добре перемішайте.
Після цього розігрійте олію на сковороді, викладіть картоплю ложкою та обсмажте з двох боків до готовності.
В кінці підсмажені гарячі деруни подавайте зі сметаною.
Додамо, щоб сира терта картопля довго не потемніла, можна влити в неї трохи гарячого молока. Також можна використовувати не терку, а кухонний комбайн. Тоді картопля не встигне потемніти.
Раніше ми повідомляли, як швидко зварити квасолю за секретним рецептом кулінарів.
Також ми писали, як приготувати деруни з броколі, які обов'язково сподобаються усім.