Восени дуже важливо збагатити організм вітамінами, щоб зміцнити імунітет. Найкраще це зробити за допомогою натуральних продуктів. Чудовим варіантом для цього стануть салати зі свіжих сезонних овочів.
Рецептами корисних салатів, які багаті на клітковину й вітаміни, ділимось у матеріалі Styler.
Цей салат сподобається не лише смаком, а й виглядом, оскільки яскраво-фіолетова капуста буде на контрасті із мандарином і зеленню.
Інгредієнти:
Як приготувати:
Теплий салат особливо чудово смакує холодними осінніми вечорами. Його можна подати до гарніру, або як самостійну страву.
Інгредієнти:
Як приготувати:
Цей салат можна назвати корисним десертом, тому найкраще його подавати після основних страв.
Інгредієнти:
Як приготувати:
Читайте також про те, як приготувати форшмак з оселедця за справжнім єврейським рецептом.
Нагадуємо, раніше ми ділились старовинним рецептом сала по-гуцульськи, що дивує смаком.