Зелень кропу багата на вітаміни та мікроелементи, що добре впливають на стан усіх органів і систем організму. А ще ця поширена городня культура широко використовується для приготування запашних приправ для всіляких страв, соління огірків, помідорів та інших овочів.
Щоб насолоджуватися цією корисною зеленню навіть холодної пори року, на зиму готують кроповий соус.
Легкий та смачний рецепт приготування такої ароматної свіжої добавки для блюд описаний у матеріалі нижче.
Вуаля! Ароматний соус з кропу та часнику готовий.
Таку добавку можна застосовувати для рибних та м'ясних страв, картоплі, різних салатів та маринадів, супів тощо.
Раніше ми розповідали, які при відключеннях світла продукти в холодильнику можуть швидко псуватись і ставати небезпечними для здоров'я, і їх краще викинути.
Нагадаємо, перед цим ми розповідали, як приготувати пісний соус для салату із того, що є під руками.