Мабуть, найпопулярнішою кашею є гречка. Якщо така крупа довго стоїть у холодильнику, то не варто її викидати. Зокрема, з неї можна приготувати смачні гречаники.
Рецептом поділилась фудблогерка Юлія з ніком "cooking_by_yuliya" в Instagram.
Для приготування знадобляться такі інгредієнти:
Спочатку необхідно змішати всі інгредієнти разом. Далі кабачок або гарбуз додати для соковитості.
Все потрібно змішати на око. Консистенція повинна бути такою, щоб з неї можна було зліпити гречаники.
Після цього формуємо кульки і запікаємо на пергаменті в духовці при температурі 200 градусів - 30 хвилин.
В кінці тушкуємо з улюбленим соусом, чи просто так їсти з салатом або зверху на хліб.
Раніше ми повідомляли, чому гречка виходить несмачною та яких помилок треба уникати.
Також читайте, яку гречку треба варити, а яку можна просто запарити.