Потапці – це давня українська страва - сухариків, які обсмажуються із салом. Завдяки цьому - смак виходить приголомшливим. Вони будуть хрусткі та ароматні, завдяки травам та часнику.
Рецептом страви, яка чудово підійде до юшок та борщів, представив шеф Анатолій Добровольський на своїй сторінці в Instagram.
Якщо у вас залишився несвіжий хліб, наріжте спочатку його на шматки завтовшки з палець, а потім кубиками. На сковорідку помістіть сало з прорізом і посмажте його, потім всипте порізані сухарики туди й просмажте разом.
Потім помістіть сухарики на деко і відправте в духовку при температурі 170 градусів на 15 хвилин. Дістаньте та додайте в сухарики часник, зелень, сіль. Добре перемішайте. Насолоджуйтесь приголомшливим смаком!
Читайте також про салати, які можна приготувати без світла та плити на свята.
А ще писали про те, чим можна замінити різні інгредієнти у салаті "Олів'є".