Приготувати медовик при частих відключеннях світла не так просто, але є рецепт, завдяки якому він випікається всього 10 хвилин.
Швидким способом приготування поділилася кулінарка Олена Мироненко на своїй Facebook-сторінці.
1 пакетик ванільного цукру покладіть у каструлю і доведіть на вогні до стану, щоб цукор розійшовся. Зніміть та додайте 1 ч.л соди, щіпку солі.
Все почне ставати піною, перемішайте і введіть 80 г йогурту або сметани та 1 яйце.
Ретельно перемішайте і додаємо 180 г пшеничного борошна. Вимісіть рідке тісто. І залиште на 15 хвилин. Тим часом розігрійте духовку до 200 градусів.
Деко застеліть пергаментом і викладіть на нього тісто, розрівняйте. Поставте випікати на 10 хвилин при температурі 200 градусів. Корж має стати золотим.
Відразу дістаньте його і накрийте ще одним листком пергаменту і скрутіть рулетом. Дайте повністю охолонути.
Готуємо крем
Важливо, щоб усі інгредієнти були холодними.
Збийте усі інгредієнти близько 5 хвилин. Змастіть корж, трохи залишивши на покриття та закрутіть рулетик.
Поставте в холодильник від двох годин, найкраще на ніч. Покрийте кремом та прикрасьте. Можна також використовувати ягоди.
Нагадаємо, що Клопотенко представив рецепт вареників із "магією смаку".
Також ми писали, як зробити майонез без яєць за 30 секунд.