Вже скоро більшість українців святкуватимуть Великдень 2023. І багато хто вже зараз думає про те, яку паску приготувати, щоб потішити себе, рідних і гостей (але пам'ятайте, коли не можна пекти паски).
Один із варіантів смачної великодньої випічки є крафін, що за своєю текстурою здоби дуже схожий на панетоне.
Рецептом такої святкової страви поділився відомий український шеф-кухар, суддя проекту "МастерШеф" Володимир Ярославський.
"Я вперше скуштував цей крафін у подруги. Він був просто космічно смачний, тому я одразу попросив собі його рецепт. Готувати за ним дуже просто і зрозуміло, а результат завжди супер", - говорить Ярослав про цей крафін.
Інгредієнти
1 крок:
2 крок:
Начинка на пасочку:
або
Покроковий рецепт
Читайте також про секретний інгредієнт, з яким ваша паска довго не черствітиме.
Раніше ми давали вам старовинний рецепт розкішної паски, яка називається "Львівська баба".