Котлети - одна з найулюбленіших страв усіх. Існує багато рецептів приготування. Однак, якщо їх приготувати з шинкою, то їхній смак буде зовсім іншим.
Про це повідомляє РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на сайт Shuba.
Капустяні котлети із шинкою чудово підійдуть в якості обіду або основної страви на обід та вечерю. Вони точно будуть нарозхват.
Для приготування смачних котлет, підготуйте такі інгредієнти:
Спочатку потрібно ретельно помити картоплю і відварити в шкірці до м’якості близько 30 хвилин. Очищену картоплю розімніть вилкою.
Капусту розберіть на листя та виріжте потовщення. Наріжте їх тонкими смужками, промийте під холодною проточною водою і дайте стекти.
У каструлі з високими бортами з оливковою олією підрум’яньте очищений часник. Додайте капусту, посоліть, налийте два черпаки води, накрийте кришкою каструлю і готуйте близько 10 хвилин. Готову капусту нашинкуйте.
Змішайте картопляне пюре та капусту в одній мисці, вбийте яйце, додайте нарізану кубиками шинку, посипте тертим пармезаном. Також додайте панірувальні сухарі, посоліть і перемішайте.
Вологими руками сформуйте з маси кульки та злегка приплюсніть їх долонею. Обвалюйте котлетки в панірувальних сухарях і обсмажте в гарячій олії 3-4 хвилини з кожного боку.
Раніше ми повідомляли, як приготувати ягідний пиріг, який не треба навіть замішувати.
Також ми писали, як швидко й смачно приготувати найпопулярнішу страву з огірків.