Улюблений десерт із дитинства. Як приготувати шоколадну картоплю за найпростішим рецептом
Шоколадну картоплю більшість із нас знає ще з дитинства. Цей десерт дуже простий у приготуванні, але його смак може конкурувати із найвишуканішими кондитерськими виробами.
Про те, як приготувати улюблений десерт із дитинства, розовідає РБК-Україна(проект Styler) із посиланням на публікацію кулінарного блогера Юлії Сімончук в Instagram.
Рецепт шоколадної картоплі
"Десерт дитинства, який знають і люблять усі. Готується просто і швидко.
Вихід - 10 картоплин, розміром як у відео", - каже Сімончук.
Інгредієнти:
- печиво "до кави" - 450 г
- масло - 120 г
- какао - 60 г
- згущене молоко (сире) - 230 г
- какао для посипки - 1 ст. л
Як приготувати
Перемеліть печиво й додайте потерте холодне масло. Усе перетріть у крихту. Додайте какао, перемішайте до однорідності. Введіть у масу згущене молоко, ще раз перемішайте до однорідності і сформуйте картоплини. Помістити в холодильник на 30 хв.
"Посипати зверху какао через сито і заваріть смачну каву для насолоди", - радить кулінар.
Читайте також, як приготувати смачну та ароматну запіканку з булгуру і печериць.
Раніше ми писали про те, як приготувати пиріжки з цибулею та яйцем за бабусиним рецептом.