Окрошка - давня українська страва, яка, як і борщ, в кожного кулінара має свій рецепт і смак. Чим тільки не заправляють цей традиційний літній холодний суп - і квасом і сироваткою і йогуртом. Ми ж пропонуємо зробити заправку на сметані.
Рецептом поділилися на YouTube-каналі Карпатські шкварки.
Відваріть почищену і порізану кубиком картоплю. Наріжте цибулю й кріп.
Коли картопля відвариться, додайте у воду сметану й перемішайте.
Додайте варену ковбасу (або інше м'ясо - нарізану кубиком яловичину, курячу грудку, індичку). Доведіть до кипіння.
Додайте зелень, нарізаний огірок і яйця.
Поперчіть і посоліть до смаку. Доведіть до кипіння і вимкніть.
Вона чудово смакуватиме, як гарячою, так і холодною.
Дізнайтеся також, як приготувати омлет, як у французькому ресторані.
Крім того ми писали, який продукт не варто додавати в борщ.