В Україні досить популярним стало кулінарне шоу "МастерШеф". Однак, перед тим, як приймати участь в проекті, варто знати про деякі нюанси, які допоможуть здобути перемогу.
Про це повідомляє РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на учасницю проекту "МастерШеф" 12 сезон Ірину Давиденко в Instagram.
Давиденко розповіла, що головним завданням учасника має бути проявити себе, бути справжніми.
"Не будуйте в своїй голові уявлення про сценарій і тд, відкидайте думки "я хочу отак, але так ніхто не робить". А що якщо ваше бачення і є чимось великим і унікальним? Готуйте так, як відчуваєте, говоріть те, що насправді думаєте і будьте собою!" - розповіла вона.
Це не лише про рецепти, але й запам‘ятовувати візуальний вигляд. Це все допоможе не тільки на конкурсах "МастерШеф", але й в подальшому розвитку в кулінарії.
Ірина Давиденко зазначила, що поки ви на проєкті - ваша робота стає на паузу через високу зайнятість.
Важливо бути готовим до будь-якого розвитку подій і ставлення учасників до вас. Необхідно пам'ятати, що на першому місці у вас - ви!
"МастерШеф це не літній табір, це змагання, де насправді - кожен сам за себе. Але якщо складеться так доля - то проєкт подарує вам друзів. Проте не фокусуйтесь на цьому, якщо прийшли перемогти", - розповіла вона.
Учасниця розповіла, що якщо ви хочете далеко зайти та перемогти, то має бути чітка і зрозуміла мотивація "навіщо це вам".
"Завдяки участі на "МастерШеф", я знайшла справу від якої в мене горять очі і покинула роботу, яка мене засмучувала. Я почала працювати кухарем в закладі, і готувати на проекті з кльовими шефами. Моє життя змінилось, бо дуже змінилась я, і тепер я на впевненому біжу до своїх великих мрій", - написала Ірина Давиденко.
Раніше ми повідомляли, суддя проекту "МастерШеф" розповіла про брата з РФ.
Також Ольга Мартиновська ділилась рецептом фаршированого перцю "під вино".