Під час війни українці стикаються з частими повітряними тривогами, якими не можна нехтувати. І часом у бомбосховищах потрібно провести не одну годину. Ми повинні їсти та підтримувати організм, навіть у таких умовах.
Дієтолог Світлана Фус повідомила, що одним із варіантів швидкого перекусу може бути лаваш з начинкою.
Начинкою для лаваша повинні стати продукти, які можна приготувати, нарізати та зберігати в холодильнику як заготовки: ⠀
Фус запропонувала варіанти начинок для лаваша. Це можуть бути:
У якості спеції в начинці краще використовувати мелений чорний перець і сіль. У начинку краще додавати олію, наприклад оливкову.
Читайте також, як зберігати буряк, щоб він надовго залишився свіжим.
Читайте також про те, які продукти подешевшали в Україні .