Спеції здатні на багато що: врятувати невдалу страву, додати родзинку в фірмовий рецепт і прикрасити зовсім просту їжу. Також прянощі можуть позитивно вплинути на здоров'я.
Про те, які спеції найкорисніші для здоров'я розповіли у виданні Heath.
бронхіт.
Ця спеція також позитивно впливає на рівень цукру в крові та здоров’я печінки.
Розмаринова кислота та інші сполуки мають антиоксидантну, протизапальну, противірусну, антибактеріальну, болезаспокійливу та протиракову дію.
Шавлія має безліч застосувань, як і в кулінарії, так і в медицині. Ця пряність має землистий смак з нотками м'яти та сосни.
Раніше ми писали про те, який дешевий овоч допоможе покращити стан серця та уникнути хвороб.
Також читайте, де найкраще зберігати хліб у спеку.