Зазвичай при приготуванні різних страв ми використовуємо ніж та дошку, для подрібнення продуктів. Але в деяких випадках саме натирання на тертці сформує правильний смак вашого готового шедевру.
Які продукти краще терти, а не різати – в матеріалі Styler нижче.
Круті яйця
Для смачних салатів чи то супів яйця краще натерти. Так вони будуть однорідніше, страва виглядатиме красивіше, та й час ви зекономите.
Шоколад
Прикрасьте десерт пластівцями тертого чорного та білого шоколаду і страва одразу набуде королівської вишуканості. Треться шоколад легко, але перед цим його краще покласти в холодильник.
Вершкове масло
Якщо необхідно терте вершкове масло, тоді його теж треба спершу заморозити, а потім вже натерти. Тісто так вийде еластичним і дуже вершковим.
Часник
Часник можна розчавити пресом, а можна натерти на дрібній тертці, якщо у вас нема пресу, або ви хочете, використати увесь зубчик (в пресі зазвичай залишається частина часнику).
Капуста
Не потрібно використовувати шатківницю. Просто натріть капусту - так навіть краще. Її можна кинути в салат, суп або додати в іншу страву.
Імбир
Правильніше терти імбир на тертці. На дрібній тертці. У тертому вигляді імбир віддасть вам більше користі, ніж нарізаний.
Огірок
Спробуйте натерти огірок в салат. Так ви отримаєте і смак і соковитість. Крім того зекономите час.
Раніше ми писали, як зберігати продукти, якщо у вас вимкнулася електроенергія.
Також читайте, які корисні продукти насправді можуть нашкодити.