Апельсин містить вітамін С, який зміцнює імунітет та захищає від утворення каменів у нирках. Такий фрукт також здатен омолоджувати шкіру обличчя.
Про це повідомляє РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на сайт The Mirror.
Зокрема, виявлено також багато інших переваг:
Цей вміст цитрату грає фундаментальну роль у захисті від утворення сечокислих каменів, роблячи сечу більш лужною.
Апельсини протипоказані хворим з гастритом з підвищеною кислотністю, оскільки у фрукті міститься кислота, яка буде посилювати подразнення слизової шлунка.
Також не варто вживати апельсини при панкреатиті, оскільки у фрукті міститься багато цукрів, які протипоказані при даному захворюванні.
Не рекомендується чистити зуби після того, як ви з'їли апельсин, або випили сік - це послабляє емаль.
Раніше ми повідомляли, чи справді корисні сухофрукти та коли їх найкраще їсти.
Також ми писали про 5 кольорів фруктів та овочів, які підвищують апетит.